Her kommer gÄrsdagens aftensmad
Tarteletter m/ kylling, asparges og svampe
1 kylling
2 porer
3 gulerĂždder
1 stort lĂžg
Ca. 20 peberkorn
Et bundt persille
Ca. 100 g brune champignon
Et bundt friske asparges
1/2 l. FlĂžde
Salt & Peber
Tartelet bunde
Kog kylling, gulerĂždder, lĂžg, porer, og peberkorn og lidt persille i 1-1/2 time.
Tag derefter kyllingen op og lad den kĂžle af, pil den derefter.
Sig fonden sÄ grÞnsager og Peber kommer fra og kog halvdelen op sammen med flÞden tilsat meljÊvning til sovsen fÄr en god konsistens. (brug eventuelt resten af fonden og grÞnsager til en suppe)
Kog aspargesene let sÄ de stadig et sprÞde, og skar dem sÄ i stykker pÄ 2-3 cm.
Skar svampene i tern og rest dem let i ca. Et minut pÄ en pande med smÞr og salt og peber.
Kom derefter kylling, svampe og asparges i sovsen og lad det koge med i ca 20 minutter.
Smag derefter til med salt og Peber og anret i de forbarmet tartelet bunde og kom frisk persille pÄ toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar