onsdag den 8. oktober 2014

Tarteletter

Som de fleste ved er jeg ret vild med gammel dansk mad, og da der ikke er mange som laver dette mere, har jeg besluttet at skrive mine opskrifter ned efter som jeg laver det forskellige og dele mine opskrifter ned alle jer, som lige som mig elsker gammel dansk mad 😊 

Her kommer gĂ„rsdagens aftensmad 



Tarteletter m/ kylling, asparges og svampe 

1 kylling 
2 porer 
3 gulerĂždder 
1 stort lĂžg 
Ca. 20 peberkorn 
Et bundt persille 
Ca. 100 g brune champignon
Et bundt friske asparges 
1/2 l. FlĂžde 
Salt & Peber 
Tartelet bunde 

Kog kylling, gulerĂždder, lĂžg, porer, og peberkorn og lidt persille i 1-1/2 time. 
Tag derefter kyllingen op og lad den kĂžle af, pil den derefter. 
Sig fonden sĂ„ grĂžnsager og Peber kommer fra og kog halvdelen op sammen med flĂžden tilsat meljĂŠvning til sovsen fĂ„r en god konsistens.   (brug eventuelt resten af fonden og grĂžnsager til en suppe) 

Kog aspargesene let sĂ„ de stadig et sprĂžde, og skar dem sĂ„ i stykker pĂ„ 2-3 cm. 
Skar svampene i tern og rest dem let i ca. Et minut pĂ„ en pande med smĂžr og salt og peber. 
Kom derefter kylling, svampe og asparges i sovsen og lad det koge med i ca 20 minutter. 
Smag derefter til med salt og Peber og anret i de forbarmet tartelet bunde og kom frisk persille pĂ„ toppen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar